Kentte 21 yıldır İtalyan mutfağı ustası olan 3 yıldır da 14 şubeli restoran zinciri işleten İrfan Yalçın, bir televizyon haberinde gördüğü altın tozlu ıstakoz çorbasından esinlendi. ABD'den ithal ettiği sertifikalı 24 ayar yaprak altınlarla pizza yapan Yalçın, ürünü müşterilerine sundu.
Bursa'da 24 ayar altınlı pizza: 'İnsanlar hayatında kaç kere altınlı bir ürün yer?' dedik ve herkesin altın yemesini istedik pic.twitter.com/yGaVdHvvSL
— Demirören Haber Ajansı (@dhainternet) 14 Ocak 2019
'ASLINDA ÜTOPYA GİBİ GÖZÜKSE DE ÇOK BASİT BİR OLAYDI'
'HERKES ALTIN YESİN İSTEDİK'
Altınlı pizzayı deneyip sosyal medya hesaplarında paylaşan müşterilerinin güzel geri dönüşler aldıklarını söyleyen Yalçın, "İnsanlar altınlı pizzayı, evlilik yıl dönümü, doğum günü gibi özel günlerde hediye etmek ya da özel bir deneyim yaşamak için alıyorlar. Bu anıyı biriktirmek insanların hoşuna gidiyor. Ayrıca insanlar bunu sosyal medya hesaplarında paylaştıklarında güzel geri dönüşler alıyorlar" ifadelerini kullandı.