00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
HABERLER
07:00
7 dk
HABERLER
09:00
6 dk
HABERLER
11:00
5 dk
DÜNYA HABERİ
11:07
13 dk
PARANIN HAREKETİ
11:21
16 dk
HABERLER
12:00
6 dk
HABER MASASI
13:30
35 dk
HABERLER
15:00
5 dk
HABERLER
16:00
5 dk
HABERLER
17:30
4 dk
HABERLER
19:00
5 dk
ARAMIZDAN AYRILANLAR
20:30
15 dk
HABERLER
07:00
5 dk
HABERLER
09:00
6 dk
HABERLER
11:00
4 dk
HABERLER
12:01
5 dk
YAPAY ZEKA GÜNLÜĞÜ
14:05
54 dk
HABERLER
16:00
5 dk
HABERLER
17:30
3 dk
HABERLER
19:00
14 dk
DünBugün
Geri dön
Adana107.4
Adana107.4
Ankara96.2
Antalya104.8
Bursa101.4
Çanakkale107.2
Diyarbakır89.6
Gaziantep104.3
Hatay106.1
İstanbul97.8
İzmir91.0
Kahramanmaraş92.3
Kayseri105.5
Kocaeli90.2
Konya88.6
Malatya106.0
Manisa101.0
Mardin92.2
Ordu99.6
Sakarya90.2
Samsun107.7
Sivas104.2
Şanlıurfa95.3
Trabzon102.4
Van88.0
Dünya haritası - Sputnik Türkiye
DÜNYA
Rusya, ABD, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından son dakika haberleri, analizler ve özel dosyalar.

Ispartalı kadınlar, ekmeğe sürülebilen elma üretti: Şokelma

Abone ol
Türkiye'nin elma üretim merkezlerinden biri olan, 'Cittaslow- Sakin Şehir' unvanına sahip Eğirdir'de, elmadan yeni bir ürün geliştirildi.

Eğirdir Belediyesi'nde çalışan kadınların rendelenmiş elma, elma konsantresi, karbonat ve süt karışımından yaptıkları, sürülebilen bir yiyecek olan ürüne 'Şokelma' adı verildi.

© DHAEğirdir Belediyesi'nde çalışan kadınların rendelenmiş elma, elma konsantresi, karbonat ve süt karışımından yaptıkları, sürülebilen bir yiyecek olan ürüne 'Şokelma' adı verildi.
Ispartalı kadınlar, ekmeğe sürülebilen elma üretti: Şokelma - Sputnik Türkiye
1/5
Eğirdir Belediyesi'nde çalışan kadınların rendelenmiş elma, elma konsantresi, karbonat ve süt karışımından yaptıkları, sürülebilen bir yiyecek olan ürüne 'Şokelma' adı verildi.
© DHABelediye tarafından üretilen yöresel ürünlerin satıldığı Liman mevkisi ada yolu üzerinde markette yerini alan Şokelma'yı, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl tanıttı.
Ispartalı kadınlar, ekmeğe sürülebilen elma üretti: Şokelma - Sputnik Türkiye
2/5
Belediye tarafından üretilen yöresel ürünlerin satıldığı Liman mevkisi ada yolu üzerinde markette yerini alan Şokelma'yı, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl tanıttı.
© DHABaşkan Ömer Şengöl, "Herhalde Türkiye'de ilk defa biz yapıyoruz. Bunun da adını 'Şokelma' koyduk. Çok acayip bir ürün oldu" dedi.
Ispartalı kadınlar, ekmeğe sürülebilen elma üretti: Şokelma - Sputnik Türkiye
3/5
Başkan Ömer Şengöl, "Herhalde Türkiye'de ilk defa biz yapıyoruz. Bunun da adını 'Şokelma' koyduk. Çok acayip bir ürün oldu" dedi.
© DHAİnsanlara, sabah kahvaltısı, ara öğünler, öğle ve akşam yemeklerinde tüketebileceği ürünleri hazırladıklarını vurgulayan Başkan Şengöl, "Amacımız bir tane daha fazla elmayı sağlıklı besin olarak tercih edenlere sunmak. Annemizin, ninemizin yaptığı usullerle bu maddeleri üretiyoruz. Koruyucu ürünlerden usananların bizi tercih edeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.
Ispartalı kadınlar, ekmeğe sürülebilen elma üretti: Şokelma - Sputnik Türkiye
4/5
İnsanlara, sabah kahvaltısı, ara öğünler, öğle ve akşam yemeklerinde tüketebileceği ürünleri hazırladıklarını vurgulayan Başkan Şengöl, "Amacımız bir tane daha fazla elmayı sağlıklı besin olarak tercih edenlere sunmak. Annemizin, ninemizin yaptığı usullerle bu maddeleri üretiyoruz. Koruyucu ürünlerden usananların bizi tercih edeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.
© DHABaşkan Şengöl ayrıca, "Sonuç olarak aklımıza ne geliyorsa, mümkün olduğu kadar elmayı, yerel ürünleri pişmiş olarak sofralarda tatlı, salata, çorba ve et yemeklerinin veya sebze yemeklerinin içinde tüketmeyi düşünüyoruz. Kendimiz ürettiğimize göre tüketimini de sağlamamız lazım. O bakımdan iyi bir iş yaptığımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Ispartalı kadınlar, ekmeğe sürülebilen elma üretti: Şokelma - Sputnik Türkiye
5/5
Başkan Şengöl ayrıca, "Sonuç olarak aklımıza ne geliyorsa, mümkün olduğu kadar elmayı, yerel ürünleri pişmiş olarak sofralarda tatlı, salata, çorba ve et yemeklerinin veya sebze yemeklerinin içinde tüketmeyi düşünüyoruz. Kendimiz ürettiğimize göre tüketimini de sağlamamız lazım. O bakımdan iyi bir iş yaptığımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Haber akışı
0
Tartışmaya katılmak için
giriş yapın ya da kayıt olun
loader
Sohbetler
Заголовок открываемого материала