00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
HABERLER
07:00
7 dk
HABERLER
09:00
6 dk
HABERLER
11:00
5 dk
DÜNYA HABERİ
11:07
13 dk
PARANIN HAREKETİ
11:21
16 dk
HABERLER
12:00
6 dk
HABER MASASI
13:30
35 dk
HABERLER
15:00
5 dk
HABERLER
16:00
5 dk
HABERLER
17:30
4 dk
HABERLER
19:00
5 dk
ARAMIZDAN AYRILANLAR
20:30
15 dk
HABERLER
07:00
5 dk
HABERLER
09:00
6 dk
HABERLER
11:00
4 dk
HABERLER
12:01
5 dk
YAPAY ZEKA GÜNLÜĞÜ
14:05
54 dk
HABERLER
16:00
5 dk
HABERLER
17:30
3 dk
HABERLER
19:00
14 dk
DünBugün
Geri dön
Adana107.4
Adana107.4
Ankara96.2
Antalya104.8
Bursa101.4
Çanakkale107.2
Diyarbakır89.6
Gaziantep104.3
Hatay106.1
İstanbul97.8
İzmir91.0
Kahramanmaraş92.3
Kayseri105.5
Kocaeli90.2
Konya88.6
Malatya106.0
Manisa101.0
Mardin92.2
Ordu99.6
Sakarya90.2
Samsun107.7
Sivas104.2
Şanlıurfa95.3
Trabzon102.4
Van88.0
Dünya haritası - Sputnik Türkiye
DÜNYA
Rusya, ABD, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından son dakika haberleri, analizler ve özel dosyalar.

Atlas Okyanusu'nu son kullanma tarihi geçmiş yiyeceklerle aşacak

© Fotoğraf : YoutubeBaptiste Dubanchet
Baptiste Dubanchet - Sputnik Türkiye
Abone ol
Fransız Baptiste Dubanchet, Atlas Okyanusu'nu son kullanma tarihi geçmiş yiyecekleri tüketerek geçecek. Dubanchet'in amacı gıda israfına yönelik kayıtsızlık ve müsrifliğe dikkat çekmek.

Fransa'nın başkenti Paris'ten 6 Ocak'ta yolculuğuna başlayacak Dubanchet, bisikletiyle Atlas Okyanusu kıyılarına kadar pedallayacak ardından da okyanus sularında deniz bisikleti ile ilerleyecek.

Dubanchet yaklaşık 3 aylık bir süre sonra ABD'nin New York kentine ulaşmayı umuyor.

Dünyanın en iyi restoranı seçilen İtalya'nın Modena kentindeki Osteria Francescana'nın sahibi Şef Massimo Bottura - Sputnik Türkiye
‘Dünyanın en iyi şefi’ Olimpiyat Köyü’nden artanlarla yoksullara yemek hazırlıyor
Dubanchet bu uzun ve zorlu yolculukta yanına da son kullanma tarihleri 2008 ve 2011 yılında biten mercimek, pirinç ve 1960'lı yıllarda üretilen bal alacak.

Konuyla ilgili FranceBleu radyosuna konuşan 28 yaşındaki Dubanchet "Bu proje ile doğru şekilde koruduğumuz, bozulmamış yiyecekleri yediğimizde hasta olmayacağımızı göstermek. Son kullanma tarihi uygulaması yiyecekleri israf etmekten başka bir şey değil. Bal, mercimek, mısır gevreği, un gibi gıdaları on yıllar sonra da tüketebiliriz" dedi.

Haber akışı
0
Tartışmaya katılmak için
giriş yapın ya da kayıt olun
loader
Sohbetler
Заголовок открываемого материала