© Fotoğraf : Twitter/Will StevensABD'nin Moskova Büyükelçiliği Basın Sözcüsü Will Stevens, Nuland ve Moskova Büyükelçisi John Tefft ile yemek yediği restorandan bir fotoğraf paylaştı.
1/5
© Fotoğraf : Twitter/Will Stevens
ABD'nin Moskova Büyükelçiliği Basın Sözcüsü Will Stevens, Nuland ve Moskova Büyükelçisi John Tefft ile yemek yediği restorandan bir fotoğraf paylaştı.
© SputnikRestoranın aşçısı Aleksandr, üçlünün yediği vişneli mantının tarifini Sputnik’le paylaştı.
2/5
© Sputnik
Restoranın aşçısı Aleksandr, üçlünün yediği vişneli mantının tarifini Sputnik’le paylaştı.
© Sputnik / Aleksandr hamur için 300 gram hamur, bir yumurta 300 gram su ve bir çimdik tuz gerektiğini söyledi.
3/5
© Sputnik /
Aleksandr hamur için 300 gram hamur, bir yumurta 300 gram su ve bir çimdik tuz gerektiğini söyledi.
© Sputnik / Şefin açıklamasına göre, iç harcı içinse bir kilo donmuş vişne, 300 gram su, 2 gram vanilya ve 3 gram tarçın gerekiyor.
4/5
© Sputnik /
Şefin açıklamasına göre, iç harcı içinse bir kilo donmuş vişne, 300 gram su, 2 gram vanilya ve 3 gram tarçın gerekiyor.
© Fotoğraf : varenichnaya.ruHazırlanan hamur 20 dakika bekletildikten sonra küçük daireler halinde kesilecek ve iç harcı içine doldurulacak. Daha sonra 10 dakika haşlanan mantılar üzerinde tereyağı ile servis edilecek.
Hazırlanan hamur 20 dakika bekletildikten sonra küçük daireler halinde kesilecek ve iç harcı içine doldurulacak. Daha sonra 10 dakika haşlanan mantılar üzerinde tereyağı ile servis edilecek.