© Fotoğraf : Twitter/Will StevensABD'nin Moskova Büyükelçiliği Basın Sözcüsü Will Stevens, Nuland ve Moskova Büyükelçisi John Tefft ile yemek yediği restorandan bir fotoğraf paylaştı.
![ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland Moskova'daki favori mantıcısında. ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland Moskova'daki favori mantıcısında. - Sputnik Türkiye](https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/img/102282/78/1022827838_0:0:1243:700_600x0_80_0_1_68bbd61a62942b9b4771780b048cf1ed.jpg)
1/5
© Fotoğraf : Twitter/Will Stevens
ABD'nin Moskova Büyükelçiliği Basın Sözcüsü Will Stevens, Nuland ve Moskova Büyükelçisi John Tefft ile yemek yediği restorandan bir fotoğraf paylaştı.
© SputnikRestoranın aşçısı Aleksandr, üçlünün yediği vişneli mantının tarifini Sputnik’le paylaştı.
![Moskova'daki Vareniçnaya mantıcısı Moskova'daki Vareniçnaya mantıcısı - Sputnik Türkiye](https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/img/102301/74/1023017474_0:0:705:375_600x0_80_0_1_e35f89dba511dc55b07c50b3bad8a301.jpg)
2/5
© Sputnik
Restoranın aşçısı Aleksandr, üçlünün yediği vişneli mantının tarifini Sputnik’le paylaştı.
© Sputnik / Aleksandr hamur için 300 gram hamur, bir yumurta 300 gram su ve bir çimdik tuz gerektiğini söyledi.
![Vareniki Vareniki - Sputnik Türkiye](https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/img/102301/73/1023017375_0:0:3264:4433_600x0_80_0_1_335c699d3df209f2c72f8f224eb05e15.jpg)
3/5
© Sputnik /
Aleksandr hamur için 300 gram hamur, bir yumurta 300 gram su ve bir çimdik tuz gerektiğini söyledi.
© Sputnik / Şefin açıklamasına göre, iç harcı içinse bir kilo donmuş vişne, 300 gram su, 2 gram vanilya ve 3 gram tarçın gerekiyor.
![Vareniki hamuru Vareniki hamuru - Sputnik Türkiye](https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/img/102301/73/1023017315_0:0:1873:1240_600x0_80_0_1_8beb5340e0dbeb58ba29db84b1057c6f.jpg)
4/5
© Sputnik /
Şefin açıklamasına göre, iç harcı içinse bir kilo donmuş vişne, 300 gram su, 2 gram vanilya ve 3 gram tarçın gerekiyor.
© Fotoğraf : varenichnaya.ruHazırlanan hamur 20 dakika bekletildikten sonra küçük daireler halinde kesilecek ve iç harcı içine doldurulacak. Daha sonra 10 dakika haşlanan mantılar üzerinde tereyağı ile servis edilecek.
![Vareniki Vareniki - Sputnik Türkiye](https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/img/102301/72/1023017268_0:0:1020:701_600x0_80_0_1_673fa806d2c26ec9131bc6fbb775faaa.jpg)
Hazırlanan hamur 20 dakika bekletildikten sonra küçük daireler halinde kesilecek ve iç harcı içine doldurulacak. Daha sonra 10 dakika haşlanan mantılar üzerinde tereyağı ile servis edilecek.