
1/5
© Fotoğraf : Twitter/Will Stevens
ABD'nin Moskova Büyükelçiliği Basın Sözcüsü Will Stevens, Nuland ve Moskova Büyükelçisi John Tefft ile yemek yediği restorandan bir fotoğraf paylaştı.

2/5
© Sputnik
Restoranın aşçısı Aleksandr, üçlünün yediği vişneli mantının tarifini Sputnik’le paylaştı.

3/5
© Sputnik /
Aleksandr hamur için 300 gram hamur, bir yumurta 300 gram su ve bir çimdik tuz gerektiğini söyledi.

4/5
© Sputnik /
Şefin açıklamasına göre, iç harcı içinse bir kilo donmuş vişne, 300 gram su, 2 gram vanilya ve 3 gram tarçın gerekiyor.

Hazırlanan hamur 20 dakika bekletildikten sonra küçük daireler halinde kesilecek ve iç harcı içine doldurulacak. Daha sonra 10 dakika haşlanan mantılar üzerinde tereyağı ile servis edilecek.
