SEYİR HALİ

'Galatasaray, başarılı bir mücadele ortaya koydu'

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3’üncü maçında İsveç temsilcisi Elfsborg’u 4-3 mağlup etmesiyle beraber ülke puanı 37 bin 300'e yükseldi. Gazeteci Ali Çağatay, Galatasaray'ın başarılı bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.
Sitede oku
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği İsveç temsilcisi Elfsborg'u tam 7 golün atıldığı karşılaşmada 4-3 mağlup etti. Galatasaray elde ettiği galibiyet ile ülke puanına 2 puanlık bir katkı sağlamayı başardı.
Radyo Sputnik’te yayınlanan Seyir Hali programında Galatasaray’ın galibiyetini değerlendiren Ali Çağatay, “Galatasaray başarılı bir mücadele ortaya koyduktan sonra İsveç takımı Elfsborg’ü 4-3 mağlup etti” dedi ve şöyle devam etti:

36 takımlı ligde Galatasaray şu anda 7 puanla 1. sırada yer alıyor. Bunlar daha başlangıç olduğu için ilerde bu puanlar çok değişecektir. İngiltere ülke puanı sıralamasında şu anda 92 bin 446 puanla birinci sırada. İtalya 81 bin 481 puanla listede ikinci sırada. İspanya 75 bin 703 puanla üçüncü sırada. Türkiye de 10. sırada 37 bin 300 puanla.

Yorum yaz