YERİ VE ZAMANI

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, eski yönetim hakkında suç duyurusunda bulunacak mı?

Radyo Sputnik’teki Yeri ve Zamanı programında Güçlü Özgan’ın konuğu olan Gazeteci Barış Mutlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun önceki yönetim için suç duyurusunda bulunacağı sözlerine ilişkin konuştu.
Sitede oku
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir önceki yönetim için suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Güçlü Özgan’ın konuğu olan gazeteci Barış Mutlu, konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
“Geriye dönük böyle bir şey başlatılacaksa neredeyse bir ilk olacak. Bırakalım Hacıosmanoğlu’nun iktidara yakın olmasını ve belediyeleri. Ne yapılabilir ki? Örneğin eski belediye başkanlarıyla konuşulsa, geçmiş dönemde böyle suçluyordunuz kaçta kaçı yargıya taşındı, ne oldu diye sorsak ne olacak? Çünkü böyle bir süreç başlatıldığında ülkenin en üst pozisyonlarına kadar uzanacağı için bir çekince var. Bir dönem büyük kurumların yöneticiliklerinde bulunmuş insanların da sanki bu duruma karşı bir korumaları var gibi. En azından insanlar ‘bir yürekli savcı çıkmıyor’ diyordu. Ama bugün sadece o yürekli savcıyla olmuyor, bu bir süreç. Elini taşın altına koyan hukuk adamları oldu, ama başlarına gelen de herkesin malumu. Hacıosmanoğlu’na ‘vurdulu kırdılı adam’ gözüyle bakıldığı için ciddi bir destek var. Bunların üzerine gider mi, benim çok ümidim yok ama göreceğiz.”
Yorum yaz