MUSTAFA HOŞ İLE YOL ARKADAŞI

DNA manipülasyonu neden yapıldı?

Mustafa Hoş'la Yol Arkadaşı programında Narin Güran cinayetindeki DNA manipülasyonu, cinayetin kurgusundaki profesyonellik, şüphelilerin soğukkanlılığı, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının sahte olduğu yönündeki iddialar ve Fatih Altaylı'nın Erdem Atay'a çıkışı konuşuldu.
Sitede oku
Mustafa Hoş'la Yol Arkadaşı'nın bugünkü konukları gazeteciler Fethi Yılmaz, Erdem Atay ve Timur Soykan oldu. Narin Güran cinayetinde şüphelilerin soğukkanlılığı hala konuşulurken Fethi Yılmaz, daha önce tarikatların profesyonelce işlediği cinayetlerdeki benzer durumlardan örnekler verdi. Erdem Atay ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diplomasının şaibeli olabileceğini söylemesi üzerine, Fatih Altaylı'nın kendisine gösterdiği tepki ile başlayan polemik üzerine açıklama yaptı.

'Narin cinayetinde bir soruşturma hatası var'

Timur Soykan ise, Narin Güran cinayetindeki soruşturma hatalarına dikkat çekti. Soykan, 2006'da iki yaşındayken Çanakkale'de kaybolan Şeref Can'ı hatırlatarak, kayıp vakalarında soruşturmaya aileden başlanması gerektiğini söyledi. Soykan şu ifadeleri kullandı:
'Çocuğun annesi şiirler yazardı, telefonlarla programlara katılırdı. Çocuğunun kaybolmasına karşı bir feryat yükseltmişti. Bir gün emniyetteki arkadaşım, beni arayarak çocuğun bulunduğunu söyledi. Ben çocuğun annesinin ne kadar sevineceğini düşünürken, emniyetteki arkadaşım bana 'kaçıran annesiymiş' dedi.'
Soykan'ın anlattığı Şeref Can olayında çocuğun annesinin, çocuğu öz babasına gizlice teslim ettiği ortaya çıkmıştı.
Yorum yaz