YERİ VE ZAMANI

'Koray Aydın'ın istifası İyi Parti’deki en önemli kopuşlardan bir tanesi diye değerlendirilebilir'

Güçlü Özgan, İyi Partili Koray Aydın'ın istifasını Yeri ve Zamanı'nda değerlendirdi. Özgan, "Koray Aydın’ın istifası herhalde İyi Parti’deki en önemli kopuşlardan bir tanesi diye değerlendirilebilir." dedi.
Sitede oku
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Aydın’ın istifasını Radyo Sputnik’te Yeri ve Zamanı programında değerlendiren Güçlü Özgan, “Aydın istifa ederken hem Meral Akşener’e hem de partinin mevcut yönetimine son derece ağır eleştirilerde bulundu” dedi ve şöyle devam etti:
“Aydın herhangi bir partiye geçeceğini söylemedi. Yani bağımsız olarak devam edeceğini söyledi. Bu dikkat çekici. Çünkü siyasette yeni bir arayış olduğu ortada. Özellikle İyi Parti’nin son seçimler ya da parti içinde yaşanan kopuşlar itibarıyla da net şekilde bir güç erimesi içinde olduğu biliniyor. MHP’nin AK Parti ile olan ilişkisi nedeniyle AK Parti karşıtı milliyetçi kanatta da bir parti arayışı var. Muhtemeldir ki Koray Aydın da bu arayışı yanıtlamak adına adımlar atacaktır.”
Koray Aydın'ın istifasının parti için çok kritik olduğunu belirten Özgan, şöyle konuştu:

"Koray Aydın’ın kendisinin siyasi geçmişine de bakınca milliyetçi kanat içerisindeki tutumu biliniyor. Bir de üzerine İyi Parti’nin teşkilat yapısı içindeki ağırlığını da koyunca Koray Aydın’ın istifası herhalde İyi Parti’deki en önemli kopuşlardan bir tanesi diye değerlendirilebilir."

Yorum yaz