EKONOMİ

AIM, BAE Uluslararası Yatırımcılar Konseyi ile Küresel Ekonomik İlerleme ortaklığını yeniledi

Yıllık Yatırım Toplantısı (AIM) Kongresi, küresel yatırım ortamını iyileştirmeyi ve küresel ekonomiyi desteklemeyi amaçlayan yeni bir mutabakat zaptı imzalayarak BAE Uluslararası Yatırımcılar Konseyi ile stratejik ortaklığını yeniledi.
Sitede oku
Yıllık Yatırım Toplantısı (AIM) Kongresi, BAE Uluslararası Yatırımcılar Konseyi ile küresel ekonomik ilerleme ortaklığını yeniledi.
Mutabakat zaptı, BAE Uluslararası Yatırımcılar Konseyi Genel Sekreteri Cemal bin Seyf El Cerwan ile AIM Kongresi Başkanı Davut El Şezawi tarafından imzalandı. Zapta ögre AIM Küresel Vakfı genel merkezinde Dubai'de imzalandı. Buna göre, iki taraf, çabalarını ve girişimlerini artırmak konusunda mutabakata vardı.
2024 AIM Kongresi'nde sergi, konferans, forumlar, söyleşiler, çalıştaylar ve girişim yarışmaları yer alacak. Kongredeki etkinliklerin bir kısmı, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Dünya Turizm Örgütü (DTÖ), Birleşmiş Milletler Sanayi Kalkınma Örgütü (UNIDO) ve Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD) gibi birçok uluslararası kuruluşun işbirliğiyle düzenleniyor.
DÜNYA
BAE, Mısır'da 35 milyar dolar değerinde yatırım yapacak
Yorum yaz