2024 Türkiye yerel seçimleri

İBB adayları İmamoğlu ve Kurum'dan seçim sonrası açıklamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı İmamoğlu X hesabı üzerinden oy verme işlemlerinin bitmesinin ardından paylaşım yaptı.
Sitede oku
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda İstanbullulara seslenerek İstanbul'da şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadığını belirtti.
İmamoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Kıymetli İstanbullular; Sandıklar 17.00 itibariyle kapandı. İstanbul’da şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Şimdi, sayım işleminin görevliler ve vatandaşlar tarafından titizlikle takip edilmesi süreci başladı. Tüm vatandaşlarımızı süreci dikkatle takibe davet ediyorum. Asla rehavete kapılmadan tüm oylarımıza sahip çıkacağız.

Kurum: Sandıklara sahip çıkma zamanı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda İstanbulluların demokratik sorumluklarını yerine getirdiği belirterek şu paylaşımda bulundu:
Kurum açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Artık sandıklar kapandı, İstanbullular demokratik sorumluluklarını yerine getirdi. Sandık başına giderek, İstanbul’umuza sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte SANDIKLARA SAHİP ÇIKMA ZAMANI.

Sandık namustur, her oy bir emanettir. Oy sayımı sürecinde ortaya çıkabilecek her türlü manipülasyona karşı dikkatli olalım. Oylar sayılıp tutanaklar imzalandıktan sonra da süreç bitmeyecek. Son ana kadar kadar ne olursa olsun sandıkları terk etmeyeceğiz.

2024 Türkiye yerel seçimleri
Türkiye genelinde oy verme işlemi sona erdi: Yasaklar ne zaman bitecek?
Yorum yaz