DÜNYA

ABD Dışişleri: ABD, İngiltere ve Ukrayna'nın Rusya'daki terör saldırısıyla bağlantısı yok

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller, ABD, İngiltere ve Ukrayna'nın Crocus City’ye düzenlenen terör saldırısıyla ilgileri olduğu iddialarının kesinlikle doğru olmadığını belirtti.
Sitede oku
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, düzenlediği günlük basın toplantısında ABD, İngiltere ve Ukrayna'nın Moskova’daki Crocus City Hall konser salonuna düzenlenen terör saldırısıyla ilgileri olduğu iddialarının kesinlikle doğru olmadığını söyledi.
Miller, “Bu iddialar kesinlikle doğru değil. Ukrayna'nın bu saldırılarla bağlantısı yok, İngiltere'nin bu saldırılarla bağlantısı yok, ABD'nin bu saldırılarla bağlantısı yok” dedi.
Miller ayrıca, ABD’nin bunun önlenmesini istediği için Rusya'yı terör saldırısı tehdidi konusunda önceden uyardığını vurguladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD, İngiltere ve Ukrayna'nın Moskova’daki Crocus City Hall konser salonuna düzenlenen terör saldırısıyla ilgileri olduğunu kabul etmeyi reddetmeye devam ediyor; böyle bir katılım olasılığı daha önce Moskova tarafından göz ardı edilmemişti.
DÜNYA
Peskov: Crocus City’e düzenlenen terör saldırısının resmi versiyonu henüz açıklanmadı
Yorum yaz