DÜNYA

Ahmet Hakan: CHP Lideri Özgür Özel, durdurulamıyor, çam üstüne çam deviriyor

Ahmet Hakan, Özgür Özel'in 'darbe ve anket' açıklamalarını değerlendirdi ve "CHP Lideri Özgür Özel, durdurulamıyor, çam üstüne çam deviriyor" ifadelerini kullandı.
Sitede oku
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP lideri Özgür Özel'in açıklamalarını değerlendirdi ve "CHP Lideri Özgür Özel, durdurulamıyor, çam üstüne çam deviriyor" dedi.
Ahmet Hakan bugünkü yazısında şunları söyledi:

"Birinci çam: “Gecenin üçünde darbeyi yapan gençler olursa ben o darbeye teslim olurum arkadaş” türü bir şeyler söyledi Özgür Özel. Hadi manasız bir gençlik goygoyu yaptın. Hadi lüzumsuz bir gençlik güzellemesine giriştin. Bunu ne diye “darbe” üzerinden yapıyorsun ki? Darbe demeden gençlere şirinlik yapılamıyor mu? Demokrasiyi içselleştirmiş bir zihinden böyle bir metafor çıkar mı? ikinci çam: Cumhurbaşkanlığı seçiminin en tatsız hatırası, İmamoğlu ile Yavaş’ın seçim gecesi milletin huzuruna çıkıp “Aramızda kalsın, kazandık” falan demeleriydi. CHP Lideri Özgür Özel, unutulması gereken bu tatsız hatırayı herkesin aklına getirecek bir iş yaptı. Katıldığı bir mitingde “Aramızda kalsın. Sakın söylemeyin. Anketlerde öndeyiz ha! Çok iyiyiz” dedi.

DÜNYA
Boksa başlayan Macron, Putin'i kişisel amaçları için mi kullanıyor?
Yorum yaz