SPOR

Samuel grafitisi görevliler tarafından duvardan silindi: Kadıköy Belediyesi'nden açıklama geldi

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre Kadıköy'de bir duvara yapılan Fenerbahçeli futbolcu Osayi Samuel'in grafitisi belediye ekiplerince üzeri boyanarak ortadan kaldırıldı.
Sitede oku
Fenerbahçeli futbolcu Osayi Samuel'in grafitisinin Kadıköy Belediyesi görevlileri tarafından üzerinin boyandığı görüntüler sosyal medyanın gündemlerinden biri oldu.
Silinen grafitide Osayi Samuel'in Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig maçının ardından çıkan olaylarda, sahaya girerek futbolcuların üzerine yürüyen Trabzonsporlu taraftarı yumruklayan hali resmedilmişti.

Kadıköy Belediyesi'nden açıklama

Kadıköy Belediyesi olayla ilgili sosyal medya üzerinden 'Zorunlu Açıklama' başlığıyla şu açıklamada bulundu:
"Kadıköy sınırları içerisinde apartman duvarları, kaldırımlar, reklam tabelaları ve benzeri alanlara yapılan kimi yazılamalar ve çizimlerin üzeri Kadıköy Emniyet Müdürlüğü’nün rutin takibi ve talepleri doğrultusunda kapatılmaktadır. Zühtüpaşa Mahallesi, Recep Peker Caddesi’nde yer alan grafitinin üzerinin 19.03.2024 tarihinde kapatılması da bu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün rutin talebi doğrultusunda gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
SPOR
'Trabzonspor maçındaki futbolculara soruşturma açılacak' iddiasına Adalet Bakanı Tunç'tan yanıt
Yorum yaz