DÜNYA

Donald Trump: Başkan seçilirsem Prens Harry ABD'de belirsiz bir gelecekle karşı karşıya kalacak

Eski ABD Başkanı Trump, verdiği bir röportajda Prens Harry'nin Amerika'dan kovulabileceği uyarısında bulundu.
Sitede oku
GB News'den Nigel Farage ile konuşan Donald Trump, bir sonraki Başkan olarak seçilmesi halinde Prens Harry'nin Amerika'da belirsiz bir gelecekle karşı karşıya kalacağı uyarısında bulundu.
Trump, Amerika'dan sınır dışı edilme riskiyle karşı karşıya olan Sussex Dükü'ne ayrıcalıklı muamele yapılmaması gerektiğini söyledi.
Sunucu Farage'ın, yetkililerin Harry'nin vize başvurusunda yalan söylediğini tespit etmesi halinde 'özel ayrıcalıklara' sahip olup olmayacağı sorusuna Trump, "Hayır, bunu bilip bilmediklerini görmemiz gerekecek. ve eğer yalan söylediyse gerekli önlemleri almak zorunda kalacaklardır" yanıtını verdi.
Eski Başkan Trump daha önce de Harry'yi 'Kraliçe'ye ihanet ettiği' için 'korumayacağını' söylemişti. Trump ayrıca Kasım ayındaki seçimleri kazanması halinde Harry'nin 'kendi başına kalacağını' söyledi.
Harry geçmişte kokain ve esrar kullandığını itiraf etmiş; esrarın annesinin ölümünün yarattığı travmanın iyileşmesine yardımcı olduğunu söylemişti.

‘ABD’yi yöneten Biden değil, onun kindar ve zeki çevresi’

Trump, şu anda ülkeyi yönetenin mevcut Başkan Joe Biden değil, çevresindeki kindar ve zeki gurplar olduğunun da altını çizerken, “Hep şunu sorarım, gerçekten o mu yönetiyor? Çünkü hep kayıtsız görünüyor” dedi.
Ülkeyi onun yönettiğinden emin değilim” diyen Trump, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kararlara onay vermesi gerektiğini biliyorum. Bir şeyler yapmak için ondan izin almaları gerekiyor. O da boş gözlerle bakıp onaylıyor.

Trump’ın görüşüne göre, ABD Başkanı bir an önce yatmak isterken çevresindeki “kindar ve zeki” kişiler ülkeyi yönetiyor.
DÜNYA
Prens Harry, 'güvenlik düzenlemeleri' nedeniyle İçişleri Bakanlığı'na karşı açtığı davayı kaybetti
Yorum yaz