TÜRKİYE

6 dakika kediyi tekmeleyerek öldüren Keloğlan hakim karşısında: '4 dakika ne kadar uzun değil mi?'

Başakşehir’de Eros isimli kedinin ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülüyor. İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu sözcüsü, kronometresini açarak, 'Ben sözlerime başlamamın üzerinde 4 dakika geçti. Sanık hala Eros'u tekmeliyordu' dedi.
Sitede oku
Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi.
Başakşehir’deki bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca döverek ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülüyor.
Seyirciye açık gercekleştirilen duruşmaya Sivil Toplum Kuruluşları ve hayvan severler yoğunluk oluşturdu. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi.
Duruşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katılıyor.
TÜRKİYE
Bodrum'da zehirlendiği belirlenen 4 köpek ve 3 kedi öldü

'4 dakika ne kadar uzun değil mi, Keloğlan hala Eros'u tekmeliyor'

Mahkemede söz alan İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu sözcüsü, "Dört dakikadır konuşuyorum. Ne kadar uzun bir süre değil mi? 0ysa İbrahim Keloğlan altı dakikadır hala Eros'u tekmelemeye devam ediyor" dedi.
İbrahim Keloğlan isimli sanık, kediyi ısrarlı takip ederek yaklaşık altı dakika boyunca acımasızca ve zalimce öldürme olayını gerçekleştirmişti.
TÜRKİYE
Eros'un katili İbrahim Keloğlan'a 'iyi hal' indirimi: 2 yıl 6 ay aldı, adli kontrol şartıyla serbest
Yorum yaz