TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de keman çalan öğrenci ile sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli programlara katılmak üzere gittiği Denizli'de seçim otobüsünde keman çalan genci dinledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan keman çalan öğrenciyle sohbet etti, Çanakkale türküsünü söyledi.
Sitede oku
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de, keman çalan öğrenciyle sohbet etti, Çanakkale türküsünü söyledi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'de keman çalan bir öğrenciyle sohbet ettiği anın görüntülerini paylaştı.
Erdoğan, Denizli programı esnasında, Cumhurbaşkanlığı otobüsünde, keman çalan konservatuar öğrencisiyle sohbet etti, öğrenciden eğitim ve aile durumuna ilişkin bilgi aldı.
Öğrencinin kemanı ile seslendirdiği Çanakkale türküsünü söyleyen Erdoğan, öğrenciye kemanın yanında ut çalmayı öğrenmesi tavsiyesinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile genç müzisyen arasında şu diyalog geçti:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaça gidiyorsun?
Müzisyen kız: 6. sınıfa gidiyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne kadar zamanda başladın?
Müzisyen kız: 4 senedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maşallah! Kaç kardeşsiniz?
Müzisyen kız: 2 ağabeyim var.
Daha sonra sohbete dahil olan müzisyen genç müzisyenin annesi kızının konservatuvar öğrencisi olduğunu ve çocuk korosunda yer aldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, keman çalan kızla sohbetini "Kemanın yanında bir de udu yaparsan, o zaman çok iyi olur. Ud kolay zaten. Keman zaten bu iş için önemli" sözleriyle tamamladı.
2024 Türkiye yerel seçimleri
Erdoğan: Horoz dövüşünün bile bir adabı var ama muhalefetin kavgasında o bile yok
Yorum yaz