2024 Türkiye yerel seçimleri

Özgür Özel: Hatay’da Lütfü Savaş’a alternatif geliştiremedik, son kararı yarın vereceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da Lütfü Savaş’a alternatif geliştiremediklerini belirterek son kararı yarın partinin vereceğini söyledi.
Sitede oku
İzmir’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri, Hatay belediye başkanlığı adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. Özel, şunları dedi:

“Hatay konusu Türkiye’de çok konuşulan bir konu. Orada ne yaşandıysa iktidarla ilgili. İktidarın yönettiği ilçelerde çözülemeyen problemler Hatay’da da çözülemedi. Belediye başkanımız hatasız değildir, eleştirilerden muaf değildir ama yaşananların tamamının sorumlusu ve bu meselenin günah keçisi de değildir. Tepkileri anlıyoruz. Hatay’ın ne dediğini önemsiyoruz. Hatay’da beşinci anket için sahadayız. Hatay’da daha iyi bir alternatif geliştiremedik, son kararı yarın partimiz verecek.

6 Şubat depremlerini yıl dönümünde yaşamını yitirenler, depremde en ağır hasarı alan kent olan Hatay’da anılmıştı. Anmalara katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP’li Lütfü Savaş protesto edilmişti.
Savaş’ın adaylığını istemeyenler, CHP lideri Özgür Özel’e de seslenerek Savaş’ı istemediklerini söylemişti. CHP’li yöneticiler, Savaş’ın adaylığının yeniden konuşulacağını belirtiyor.
POLİTİKA
Barış Terkoğlu: Özgür Özel, Öcalan’ın bile gerisinde
Yorum yaz