TÜRKİYE

Mehmet Şimşek'ten yeni TCMB Başkanı Karahan ile ilgili açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Karahan'ı sosyal medyadan tebrik ederek, "Sayın Fatih Karahan bugün yeni görevine başlamıştır. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Başkan ve ekibine güvenimiz ve desteğimiz tamdır" açıklamasında bulundu.
Sitede oku
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan'a iyi dileklerini sundu.
"Merkez Bankası Başkanı Sayın Fatih Karahan bugün yeni görevine başlamıştır. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Başkan ve ekibine güvenimiz ve desteğimiz tamdır" diyen Bakan Şimşek açıklamasının devamında şunları ifade etti:

"Önümüzdeki dönemde de ekonomi programımızı kurumlararası eşgüdüm içinde kararlı bir şekilde uygulamaya devam edeceğiz. Güçlü ekonomi ekibimiz ile makro finansal istikrarın pekişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Mali disiplin ile dezenflasyon sürecine destek olmaya devam ederken, hayata geçireceğimiz yapısal reformlarla program kazanımlarımızı kalıcı hale getireceğiz."

EKONOMİ
Karahan'dan ilk açıklama: Merkez Bankamızın önceliği fiyat istikrarını sağlamak
Yorum yaz