TÜRKİYE

'Şu samimi çağrıyı yapmak isterim' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete davet

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesiyle ilgili muhalefete seslendi ve "Şu samimi çağrıyı yapmak isterim, Türkiye'deki muhalefeti deprem konusunda polemik yapmak yerine, vicdanlı, insaflı ve sorumlu davranmaya davet ediyorum" dedi.
Sitede oku
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi'nin açılış törenini gerçekleştirdi. Törende açıklama yapan Erdoğan "85 milyon, asrın birlikteliğini sergileyerek, şehirlerimizi en kısa sürede ayağa kaldırmanın yollarını arayacağız" dedi.
"Amacımız mümkün olan en kısa sürede Hatay başta olmak üzere tüm depremzede şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmaktır" şeklinde konuşan Erdoğan muhalefete bir çağrıda bulundu. "Hangi siyasi görüşe, kökene, meşrebe mensup olursak olalım, hep birlikte omuz omuza verip bu zor günlerin üstesinden gelmemiz gerekiyor" diyen Erdoğan şunları ifade etti:
"Şu samimi çağrıyı yapmak isterim, Türkiye'deki muhalefeti deprem konusunda polemik yapmak yerine, vicdanlı, insaflı ve sorumlu davranmaya davet ediyorum."
TÜRKİYE
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız
Yorum yaz