SPOR

Drogba dahil oldu: Galatasaray'ın yeni yıldızının sözleşme detayları ortaya çıktı

Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, transferde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılılar, Fildişi Sahili oyuncusu Serge Aurier’i kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların bu transferinde eski yıldızları Didier Drogba’nın etkisi büyük oldu.
Sitede oku
Galatasaray, İngiltere Premier Lig takımlarından Nottingham Forest'ta forma giyen Serge Aurier'i kadrosuna kattı. Sacha Boey’u rekor ücretle Bayern Münih’e satan Galatasaray, yerini Serge Aurier ile doldurdu.

Sözleşmenin detayları

31 yaşındaki oyuncu için Nottingham Forest’a herhangi bir bedel ödemeyecek. Galatasaray, yarım sezon için Aurier’e 650 bin euro verecek. Galatasaray haziran ayında İngiliz ekibiyle sözleşmesi bitecek olan Aurier'i daha sonra kalıcı olarak kadrosuna katacak.

Dogba ikna etti

Sarı-kırmızılıların bu transferinde eski yıldızları Didier Drogba’nın etkisi büyük oldu. Drogba’nın, vatandaşı olan Aurier’i telefonla arayarak, “Galatasaray’ın teklifini hiç düşünmeden kabul et” dediği öğrenildi.

Serge Aurier kimdir? Performansı nasıl?

Serge Aurier bu sezon İngiltere'de 13 maça çıkmış ve 2 asistle oynamıştı. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Aurier, kariyerinde Villarreal, Tottenham, PSG, Toulouse ve Lens gibi takımlarda forma giydi.
1.76 boyundaki oyuncu ülke milli takımında ise 85 maça çıkarken 4 gol attı.
SPOR
Fenerbahçe'de ters köşe: İmza atmıştı, transferi iptal oldu
Yorum yaz