TÜRKİYE

Evine 8'inci kez hırsız giren adam: Artık eşyaları hırsızlar çalsın diye alıyoruz

Ankara'nın Sincan ilçesinde 4 yılda evine 8 kere hırsız giren ev sahibi, yetkililerden yardım istedi. Ev sahibi Mustafa Yazı, artık eşyalarını arabasında taşıdığını söyleyerek, "Hırsızlar çalıyor biz alıyoruz" dedi
Sitede oku
Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan Mustafa Yazı isimli bir kişinin evine 4 yılda 8 kez hırsız girdi. Tatilde olduğu esnada evine sekizinci kez hırsız giren Yazı, hırsızların bu kez de evinin deposuna girdiğini, tesisat malzemelerinin ve alüminyum çaydanlığın çalındığını söyledi. Olaya tepki gösteren ev sahibi "Eğer bir ihtiyacınız varsa gelin bana sorun 'benim ihtiyacım var' diye söyleyin, ben size yardımcı olurum" diyerek hırsızlara seslendi.

'Hırsızlar çalıyor, biz alıyoruz'

Şimdiye kadar yaşadıklarını anlatan ev sahibi, "Binamıza 8 kez hırsız girdi. İçeride bulunan malzemeleri aldılar. Depoda bulunan tesisat bataryaları vardı. Bunları alıp götürdüler. Hırsızdan kurtulduk derken tekrar başladılar, şu anda ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkililerden yardım bekliyoruz. En son 1 yıl önce hırsız girmişti eve o günden bugüne rahattık. Şu anda tekrar başladılar. Bu hırsızlardan ne çektik. Bu 1 değil, 2 değil, 8 oldu. Eğer bir ihtiyacınız varsa gelin bana sorun 'benim ihtiyacım var' diye söyleyin ben size yardımcı olurum. Bu olaylardan sonra artık malzemeleri evde bırakmıyoruz. Geleceğimiz zaman arabanın arkasına atıp getiriyoruz sonra geri götürüyoruz. Hırsızlar çalıyor biz alıyoruz" dedi.
TÜRKİYE
ISG tarih vererek duyurdu: Pasaport turnikeleri kapalı olacak
Yorum yaz