SPOR

Gece yarısı Galatasaray ile sözleşmesi feshedildi: 8 milyon euro ödenerek transfer edilmişti

Galatasaray'da Christian Luyindama'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yaklaşık 3 senedir sarı-kırmızılı takımda maça çıkamayan Luyindama ile yollar ayrıldı.
Sitede oku
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekipte flaş bir gelişme yaşandı.
Galatasaray'da Christian Luyindama ile yollar ayrıldı. Bu sezonun sonuna kadar mukavelesi bulunan tecrübeli stoper ile karşılıklı anlaşılarak sözleşme feshedildi.
Galatasaray'da 79 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu 5 gol atarken, 2 asist yaptı.

Bonservisine 8 milyon Euro ödendi

Sarı kırmızılılar, 2018-2019 sezonunun devre arasında Luyindama'yı Standard Liege'den 3 milyon Euro karşılığında kiralık kadrosuna katmıştı. Luyindama'dan memnun kalan Galatasaray, 5 milyon Euro daha ödeyip oyuncunun bonservisini aldı.
Galatasaray'da 2 sezon daha oynayan Luyindama, 2021-22 sezonunun devre arasında Al-Taawooun'a kiralandı. Demokratik Kongolu oyuncu 2022-2023 sezonunda ise Antalyaspor'da kiralık forma giydi.
Bu sezon başında Galatasaray'a dönen Luyindama tesislerde bireysel antrenman yapıyordu. 30 Haziran 2024'te sözleşmesi bitecek Luyindama, kulüpten ayrıldı.
SPOR
Derbi sonrası bizzat görüştü: Real Madrid'de Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi
Yorum yaz