SEYİR HALİ

'Canan Karatay'ın suç duyurusu gerektiren çok sayıda olayı var'

Ali Çağatay, Prof. Dr. Canan Karatay'ın HPV aşısının felç ettiğine dair açıklamalarını değerlendirdi. Çağatay, "Canan Karatay’ın şu ana kadar hakkında suç duyurusunu gerektiren çok sayıda olayı var. Bu, sonuncusu" dedi.
Sitede oku
Kalp Damar Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, HPV aşısını hedef aldı ve felce neden olduğunu belirtti.Karatay’ın açıklamaları tepkiye neden oldu. Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği, Canan Karatay hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.
Seyir Hali’nde konuya değinen Ali Çağatay, “Canan Karatay’ın şu ana kadar hakkında suç duyurusunu gerektiren çok sayıda olayı var. Bu, sonuncusu.” dedi.
Çağatay sözlerine şöyle devam etti:
“Bir kere kendisi kardiyolog. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı olsa, olur. Ben çıkıp aşılarla ilgili bir şey söylesem, dikkate alır mısınız? Almazsınız. Onunkini de almamak lazım. O konuda benden farkı yok. Canan Karatay’ın aykırı icraatlarından bu ilki değil. Gebelikte şeker yüklemesi testinin zararlı olduğunu iddia etmişti. D vitaminini diyabet hastalığından koruduğuna dair tez ortaya attı, bu da eleştiri konusu oldu.”
Yorum yaz