YAŞAM

Babası uyuyakaldı, 2 yaşındaki bebek evden kaçtı: Yağmur altında 500 metre yürüdü

Antalya'da annesi dışarıdayken babasının uyumasını fırsat bilen 2 yaşındaki bebek evden çıktı. Yağmur altında yürüyen bebek, evinden 500 metre ileride çevredekiler tarafından fark edildi.
Sitede oku
2 yaşlarındaki erkek çocuğu, annesi dışarıda iken babasının uyuyakalmasını fırsat bilip kapıyı açıp dışarı çıktı. Evinden yaklaşık 500 metre uzaklığa sokakta yağmur altında yürüyen miniği, mahalle sakinleri fark ederek bir dükkana götürdü.
Üstü başı ıslanan çocuğa yeni kıyafetler giydirildi.

Cep telefonundan video açılınca sakinleşti

Belirtilen adrese gelen polis ekipleri, küçük çocuğun korku yaşamaması için genelde dükkan dışında bekledi, ardından annesinin bulunması için çalışma başlattı. Oldukça korktuğu gözlenen minik yavruya üşümemesi için battaniye de getirildi. Zaman zaman ağlayan ufaklığa yine komşular tarafından süt, kraker verildi, cep telefonundan da video izletildi.
Çocuğu sokakta yürürken fark eden vatandaşlardan Güldane Demiray, “Yolda arabanın başında duruyordu. Yalnızdı ve durumuna çok üzüldüm. Yolda kaza geçirebilirdi. Yanından geçen bir başka kadına seslendim ve elini tutup getirmesini söyledim. Ağlıyordu hep. Kıyafetlerini değiştirdik. Benim de torunlarım var, durumuna çok üzüldüm” diyerek gözyaşı döktü.
Bir süre sonra ise kayıp başvurusunda bulunan çocuğun annesi polis ekiplerince olay yerine getirildi. Üzerindeki kıyafetlerin farklı, kafasının battaniyeyle örtülü olmasından dolayı ilk başta oğlunu tanıyamayan anne, yüzünün gösterilmesiyle büyük sevinç yaşadı.
Büyük korku yaşadığı görülen anneyi karşısında gören küçük çocuk ise ağlayarak annesine sarıldı.
Ufaklık ve annesi işlemler için polis merkezine götürüldü.
TÜRKİYE
Cebine çikolata koyan çocuğu depoya kapatan 2 zincir market çalışanı serbest
Yorum yaz