SPOR

Sarı kırmızılılar geri döndü: Galatasaray, Manchester United ile 3-3 berabere kaldı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında konuk ettiği İngiltere temsilcisi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı.
Sitede oku
Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray ve Manchester United, RAMS Park'ta kozlarını paylaştı.
Sarı kırmızılılar 2 kez geriye düştüğü maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Manchester United, 11'de Garnacho ve 18'de Bruno Fernandes ile skoru 2-0'a getirdi.
Galatasaray adına Hakim Ziyech duran toptan farkı 1'e indirdi. Konuk takım 55'te McTominay ile farkı yeniden 2'ye çıkardı: 1-3. Sarı kırmızılılarda Ziyech yine sahneye çıktı ve farkı 62'de 1'e indirdi: 2-3. İkinci yarı Mertens yerine oyuna giren Kerem Aktürkoğlu, Ziyech'in pasında Onana'yı avladı ve skora dengeyi getirdi: 3-3.
Mücadele 3-3 beraberlikle sona ererken Galatasaray puanını 5 yaptı ve ikinci sıraya yükseldi. Manchester United ise 4 puanla son sırada yer aldı.

İlk 11'de kimler vardı?

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Kaan, Angelino, Torreira, Ndombele, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Icardi
Manchester United: Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw, Amrabat, McTominay, Bruno Fernandes, Garnacho, Anthony, Hojlund
Yedekler: Günay, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Tetê, Nelsson, Sérgio, Barış, Kazımcan, Bakambu
SPOR
Galatasaray, Real Madrid'in Icardi teklifi konusunda kararını verdi
Yorum yaz