FETHİ YILMAZ’LA YAZI-YORUM

Fon vurgununda 39 gün sırrı

Fethi Yılmaz, 30 Dakika programında Toygun Atilla'nın yazdığı Fatih Terim'in ve Seçil Erzan'ın avukatı Candaş Gürol ile ilgili yazıyı değerlendirdi.
Sitede oku
Toygun Atilla, ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın eski sevgilisi ve avukatı Candaş Gürol’un, fon vurgunu ortaya çıkmadan 39 gün önce Erzan’ın avukatlığından istifa edip, ilişkisini sonlandırdığını yazdı.
Atilla’nın yazısını değerlendiren Fethi Yılmaz, şöyle dedi:
“İstanbul’da ortak bir evde kalıyorlar. Fatih Terim’in avukatı Candaş Gürol, Seçil Erzan ile olan ilişkisini bitirmesiyle ilgili bu fon vurgunundan hiç bahsetmiyor. Ancak Seçil Erzan’ın yazışmaları Nursel Abla dediği isimle, orada diyor ki: ‘Abla, Candaş her şeyi öğrendi, bana çok üzüldü fakat yanımda duramıyor’. Bu fon meselesini öğrendiği iddia ediliyor. Seçil Erzan’ın devam eden bir davası var icrada, nişanlısı olan Candaş Gürol bir anda Seçil Erzan ile bütün ilişkisini bitiriyor. Vekilliğinden ayrıldığına dair icraya bir yazı gönderiyor, bu yazıdan 39 gün sonra da fon meselesi patlıyor. Haliyle akla şu soru geliyor: Candaş Gürol fon vurgunundan haberdar mıydı? Yoksa haberdar olduğu anda mı ilişkisini kopardı?”
Yorum yaz