MULTİMEDYA

'Büyük Filistin Mitingi' için kalabalık toplanıyor: Saat kaçta, nerede düzenlenecek?

İsrail'in Gazze'ye saldırısına tepki için miting düzenlenecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Miting alanında kalabalık yavaş yavaş toplanmaya başladı. Peki Büyük Filistin Mitingi ne zaman, saat kaçta başlayacak ve nerede düzenlenecek?
Sitede oku
1 / 5

Büyük Filistin Mitingi için geri sayım başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İsrail'in Filistin saldırılarına dikkat çekmek için bugün "Büyük Filistin Mitingi" düzenleyecek.

2 / 5

Filistin’e destek olmak için gerçekleştirilecek mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok önemli ismin katılması bekleniyor.

3 / 5

Büyük Filistin Mitingi, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 15.00'da Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek.

4 / 5

İsrail’in saldırılarına dikkat çekmek ve Filistin’e destek olmak için gerçekleştirilecek mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

5 / 5

Büyük Filistin Mitingi’ne ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın da katılmaları bekleniyor. Medya, spor, sanat, iş dünyası, Filistin diasporasından çok sayıda etkili ismin katılacağı miting, ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına açık olacak.

Yorum yaz