TÜRKİYE

Haluk Levent uzlaşmayı kabul etmezse Deniz Akkaya’ya dava açılacak

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent'e yönelik 6 Şubat depremleri sürecinde iddialarda bulunan eski manken Deniz Akkaya hakkında ‘hakaret’ suçundan dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine karar verildi. Süreç sonunda Levent'in, uzlaşmayı kabul etmemesi durumunda Akkaya'ya 'hakaret' suçundan dava açılacak.
Sitede oku
Eski manken Deniz Akkaya hakkında, sanatçı Haluk Levent'e iftira attığı ve hakaret ettiği iddiasıyla başlatılan soruşturmada uzlaştırma bürosu devreye girmesine karar verildi.
Hakaret suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ceza davası açılmaması için Akkaya’nın Haluk Levent ile uzlaşması gerekiyor. Haluk Levent'in uzlaşmayı kabul etmemesi durumunda ise Deniz Akkaya hakkında ‘hakaret’ suçundan bir dava açılacak.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde AHBAP Derneği kurucusu olarak Haluk Levent'in yaptığı yardım çalışmalarıyla ilgili 'hakaret' ve 'iftira' içerikli iddialarda bulunan Deniz Akkaya, Levent'e "Beni mahkemeye vermeni heyecanla bekliyorum" demişti.
Haluk Levent’in şikayeti üzerine sosyal medyadan kendisine iftira attığı ve hakaret ettiği iddiasıyla, Deniz Akkaya hakkında soruşturma başlatılmıştı.
YAŞAM
Haluk Levent'e dair suçlamalarda bulunan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabını kapattı
Yorum yaz