TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST benim adeta evladım gibidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TEKNOFEST benim adeta evladım gibidir" dedi.
Sitede oku
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Etimesgut Havaalanı'nda düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST etkinliğinde konuştu.
Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısının katlanarak arttığı TEKNOFEST'e gösterilen ilgi bizi sevindiriyor. Çünkü TEKNOFEST benim adeta evladım gibidir
Ülkemiz ve milletimiz için önemli bir milat olan 2023 TEKNOFEST'e bir milyon gencimizin başvurduğunu öğrendim. İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur.
Artık milli teknoloji hamlesi var, TEKNOFEST kuşağı var, maziden atiye kurdukları köprüyle dünyayı aşıp gözünü uzaya diken azimli, çalışkan gençlerimiz var.
Emperyalistlerin çıkarları uğruna, gençlerimizin geçmişleriyle bağlarının kopartıldığı, geleceklerinin karartıldığı karanlık dönemler artık geride kaldı.
Birileri sığınmacıları kin ve nefret objesi yapmaya çalışıyor. Bu mazlumların hali bize sanayinden teknolojiye her alanda ülkemizi güçlendirmemiz gerektiğini anlatıyor.
Hiç merak etmeyin, bu ülke ne yolgeçen hanıdır, ne bedavacı yatağıdır, ne de kimsenin istilaya cüret edebileceği sahipsiz bir memlekettir.
TÜRKİYE
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: TEKNOFEST'teki yarışmalara 1 milyon insan katıldı
Yorum yaz