YAŞAM

Resul Dindar ve Demet Akalın arasında sahnede gergin anlar

Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen festivalde sahne alan Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik yaşandı. Dindar, Akalın'ın sahneye erken çıkmak istediğini öne sürerek, "Sen beni tanımıyorsun, benim saatim 11” dedi.
Sitede oku
Artvin’in Arhavi ilçesinde Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 49’uncusu düzenlendi.
Festivalin 5. gününde düzenlenen konserde Karadeniz müziğinin güçlü ismi Resul Dindar ve ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldı.
Festival programı kapsamında saat 20.30-22.00 arasında sahneye ilk olarak Resul Dindar çıktı. Programa göre 22.00’de sahne alması gereken Akalın, konseri uzatan Dindar'a tepki gösterdi.
Konser devam ederken görevlinin Resul Dindar’ın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından Dindar, Demet Akalın’ın sahneyi kedisine devretmesini istediğini iddia etti.

'Sen beni tanımıyorsun'

Mikrofonu alarak sahne önüne gelen Dindar, "Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim 11" dedi.
Dindar’ın konuşmalarının ardından sahneye çıkan Akalın, Dindar ile bir süre konuştuktan sonra sahneden indi. Daha sonra sonra Dindar bir müddet daha konsere devam edip inince, sahneye Akalın çıkarak sevenleriyle buluştu.

Resul Dindar kimdir, nereli?

Türk halk müziği ses sanatçısı Resul Dindar, 24 Ocak 1982 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Artvin Hopalı'dır. 2008 yılı Temmuz ayında arkadaşlarıyla birlikte Karmate (değirmen) grubunu kurdu ve grubun solistliğini yaptı. Karmate, Nani ve Nayino adlı iki albüm çıkardı. Resul Dindar gruptan 2012 yılında ayrılarak müziğe tek başına devam etme kararı aldı ve 1 Nisan 2013 tarihinde Divane adlı ilk solo albümünü yayınladı.
Resul Dindar'ın seslendirdiği eserler Türkçenin yanı sıra, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde konuşulan Lazca, Megrelce, Gürcüce ve Hemşince gibi dilleri de kapsamaktadır.
YAŞAM
Akalın'dan takipçilerine dolandırıcı uyarısı: Adımı kullanarak villa satıyorlarmış, inanmayın bacım
Yorum yaz