MULTİMEDYA

St. Petersburg'da Rusya-Afrika Zirvesi kapılarını ziyaretçilere açtı

27-28 Temmuz'da Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Expoforum’da 2. Rusya-Afrika Zirvesi ve Ekonomik ve İnsani Forumu düzenleniyor.
Sitede oku
2019'da yapılan benzer bir zirve toplantısının devamı olan bu yılki zirvenin amacı, Rusya ve Afrika ülkeleri arasında karşılıklı yarar sağlayan işbirliği ve ortaklığı geliştirmek. 50 Afrika ülkesinden ziyaretçilerin katıldığı zirvenin ilk gününden görüntüler, Sputnik'in galerisinde.
1 / 7

27-28 Temmuz tarihleri arasında St. Petersburg'da düzenlenen 2. Rusya-Afrika Zirvesi ve Ekonomik ve İnsani Forumu'na yaklaşık 50 Afrika ülkesinden ziyaretçilerin katılması bekleniyor.

2 / 7
St. Petersburg'da düzenlenen 2. Rusya-Afrika Zirvesi ve Rusya-Afrika ekonomik ve insani forumu kapsamında sergilenen Mi-38 helikopterleri
3 / 7

Rusya-Afrika Zirvesi ve Forumu çerçevesinde genel oturum, sergi, yuvarlak masa toplantıları olmak üzere birçok etkinlik düzenlenecek.

4 / 7
Rusya-Afrika Zirvesi ve Forumu'ndaki Çok Uluslu Rusya standı
5 / 7
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in zirve öncesinde yayınlanan makalesinde kaydettiği gibi, Rusya ve Afrika arasındaki bağlar 'güçlü, derin köklere sahip ve her zaman en büyük özelliği istikrar, güven ve yardımseverliktir.'
6 / 7

2. Rusya-Afrika Zirvesi ve Forumu'nun kıta ülkeleri ile Rusya arasındaki küresel diyaloğa katkıda bulunması amaçlanıyor.

7 / 7
Bugün Rusya'nın St. Petersburg kentinde kapılarını ziyaretçilere açan Rusya-Afrika Zirvesi'nin katılımcıları
Yorum yaz