MULTİMEDYA

Özkan Uğur için AKM'de tören

Uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı dolayısıyla 69 yaşında vefat eden oyuncu ve MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi.
Sitede oku
1 / 10
Törene, sanatçının ailesinin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, ve Ozan Güven'in de aralarında bulunduğu yakın dostlarıyla sevenleri katıldı.
2 / 10
Özkan Uğur için Taksim Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
3 / 10
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, törende yaptığı konuşmada üzüntüsünü dile getirerek, "Türk müziğinin bir efsanesini, sonsuz aleme bugün hep birlikte uğurluyoruz. Müziğiyle ekranda ve sinema perdesinde bizi hayran bırakan, doğallığından, kişiliğinden nereden başlarsak başlayalım, sonu gelmez bir konuşmanın ana karakteriydi Özkan Uğur." dedi.
4 / 10
AKM'de düzenlenen törene ise sanatçılar katılırken, Özkan Uğur'un tabutunun başına sanat hayatı boyunca yol arkadaşı olan gitarı konuldu.
5 / 10
Cenaze namazına Gülben Ergen de katıldı.
6 / 10
Cenaze namazına şarkıcı Teoman da (solda) katıldı.
7 / 10
Cenaze namazına CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de katıldı.
8 / 10
Oyuncu, yönetmen Yılmaz Erdoğan ise şu bilgileri verdi: "Özkan Ağabey, çok sıcacık, sempatik, çok büyük sanatçıydı, çok güzel bir insandı. Yokluğunu her gün bir daha anacağımız insanlardan birisi. Çok az sayıda böyle insan vardır, hiç kimsenin olumsuz bir şey düşünmediği ve yaşamadığı. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin."
9 / 10
Törene katılan Fuat Güner ve Mazhar Alanson konuşma yaptı.
10 / 10
Cenaze namazına Müzisyen Ayhan Sicimoğlu da katıldı.
Yorum yaz