MULTİMEDYA

Fenerbahçe, Rusya'da ilk antrenmanını yaptı

Fenerbahçe, 9-15 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Pari Premier Cup Turnuvası'na katılmak üzere geldiği Rusya'nın St. Petersburg şehrinde ilk antrenmanını yaptı.
Sitede oku
1 / 5

St. Petersburg'a dün öğle saatlerinde gelen Fenerbahçe'nin 33 kişilik kafilesi, otele yerleştikten sonra turnuvaya hazırlık için ilk antrenmanını Rusya'nın Zenit takımının eski stadı Petrovski Stadı'nda gerçekleştirdi.

2 / 5

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşu yaptıktan sonra pas ve top kapma çalışması yaptı. Ferdi Kadıoğlu, milli takım dönüşü sakatlık yaşadığı için takımdan ayrı çalışarak koşu yaptı.

3 / 5

Petersburg'da antrenman saatinin 'Beyaz Geceler' dönemine denk gelmesi ve bahar havası olması nedeniyle futbolcuların antrenmanda keyifli oldukları gözlendi. Bir bölümü basına açık olan antrenmanı, Rus basın mensupları da izledi.

4 / 5

Öte yandan antrenman öncesi ve antrenman saatlerinde stadın üstünde Rus helikopterlerinin birçok kez uçtuğu da gözlendi.

5 / 5

Sarı-lacivertli ekip, Pari Premier Cup Turnuvası'nda Zenit ile Rus ekibinin yeni stadı Gazprom Arena'da (Yeni Zenit Stadı) karşı karşıya gelecek. Saat 19.30'da başlayacak olan mücadele S Sport Plus'ta canlı yayımlanacak.

Yorum yaz