SPOR

Arda Güler: Fenerbahçe'ye veda zamanı, her zaman kalbimde olacaksın

Real Madrid sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Arda Güler'i resmen açıkladı ve peş peşe paylaşımlarda bulundu. Arda Güler ise Twitter'dan Fenerbahçe'ye veda mesajı yayımladı.
Sitede oku
Fenerbahçe, milli futbolcu Arda Güler'in transferi için İspanya temsilcisi Real Madrid ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
Fenerbahçe Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.
SPOR
Arda Güler’in babasından Real Madrid paylaşımı: Çocuklar Duymasın dizisinden bir sahne ile duyurdu
Ardından İspanyol devi Real Madrid önce "Yükleniyor" diye Türkçe tweet attı, sonrasında da Arda Güler transferini resmen duyurdu. Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Arda Güler'den duygusal veda

Fenerbahçe'den İspanya ekibi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, veda mesajı yayımladı.
Arda, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, "Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe'ye veda zamanı. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım." ifadelerini kullandı.
Sarı-lacivertli takıma veda etmenin zor olduğunu dile getiren Arda Güler şunları kaydetti:
"Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu. Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem, her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."
SPOR
Real Madrid, Arda Güler ile bu akşam sözleşme imzalayacak
Yorum yaz