MULTİMEDYA

Bodrum'a 4 günde 100 binden fazla araç girdi, güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı

Kurban Bayramı tatili nedeniyle 4 günde Bodrum'a giriş yapan araç sayısı 100 bini geçti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından güvenlik seviyesi en üst düzeye çıkarılarak kırmızı alarma geçirildi.
Sitede oku
1 / 5
9 günlük Kurban Bayramı tatilini Bodrum'da geçirmek isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. 4 günde ilçeye giren araç sayısı 100 bini geçti.
2 / 5
Bayram tatili yoğunluğu nedeniyle ilçede güvenlik seviyesi en üst düzeye çıkarıldı. Güvenlik güçleri havadan helikopter ile ilçede 24 saat görev yapmaya başladı.
3 / 5
Karada ise jandarma ve polis ekipleri, ilçeye giren tüm araçları didik didik arayarak, kimlik kontrolleri yaptı. Güvenlik güçleri narkotik köpekleriyle de otobüs ve şüpheli gördükleri araçlarda aramalar yapmaya başladı.
4 / 5
Jandarma ekipleri dron ile güvenlik önlemini üst düzeye çıkardı. İlçeye giriş çıkışların 24 saat boyunca denetleneceği, havadan ve karadan kontrollerin sıklaştırılacağı öğrenildi.
5 / 5
Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Güvercinlik Jandarma kontrol noktasından Bodrum girişinde durdurulan araçlardaki çocuklara kırmızı düdük dağıtıldı. Trafik kazalarının önlenmesi amacıyla çocuklara dağıtılan düdüklerle hatalı sürücüler, çocukları tarafından uyarılacak.
Yorum yaz