TÜRKİYE

Meteoroloji saat verdi: 6 bölgede sağanak

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün, Marmara bölgesi dışında 6 bölgede sağanak yağış bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren şiddetleneceği tahmin ediliyor. İç Ege'de sıcaklıklar 2-4 derece artıyor.
Sitede oku
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, (Eskişehir hariç) İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Afyonkarahisar, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Öğle saatlerinden sonra şiddetli sağanak

Yağışların; öğle saatlerinden sonra İç Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Çankırı, Kırıkkale, Ardahan ve Kars çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İç Ege'de sıcaklıklar artıyor

Hava sıcaklığının iç Ege'de 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın hızı orta kuvvette olacak

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.
TÜRKİYE
Prof. Dr. Naci Görür: Büyük bir depremde Antalya tsunamiye maruz kalabilir
Yorum yaz