MULTİMEDYA

Türkiye'den sandık manzaraları

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oy verme işlemi başladı. Seçmenler sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giderken,
Sitede oku
1 / 7
İzmir'in Bornova ilçesinde binicilik antrenörü ve arkadaşı, oy kullanmaya atlarıyla gittiler. Vatandaşların ilgiyle izlediği olayda, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. tur oylamasında renkli görüntüler ortaya çıktı.
2 / 7
Samsun’da sabah nikahları kıyılan genç çift, öğle saatlerinde de oylarını kullandı.
3 / 7
Sarıyer'de bir kadın, üzerine kazak giydirdiği kuzusuyla birlikte sandık başına gelerek oy kullandı. Oy kullanılan sınıfta kuzuyu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
4 / 7
Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde sandığın başına bu sefer kedi geçti. Davetsiz misafir kedi, görenleri güldürdü.
5 / 7
Esenyurt’ta yaşayan Nazım Cihan Osmanlı dönemi kıyafetini giyip papağanıyla birlikte oy kullanmaya geldi. Papağanı gören vatandaşlar ve sandık görevlilerin ilgi odağı oldu. Paşa isimli papağanıyla zarfı sandığa atarken, çevredekiler papağanı ilgiyle izledi.
6 / 7
Kars'ta bir çift, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda yöresel Kafkas kıyafetiyle oy kullandı.
7 / 7
Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oy kullanmak için sandık başına geyik kostümüyle gidince herkes şaşkına döndü. Uzun süre güvenlik için içeri alınmayan tiyatrocu Keskin, daha sonra tüm kontrollerin ardından kafasındaki boynuzlu başlığını çıkartıp oyunu kullandı.
Yorum yaz