YAŞAM

The Weeknd sesini neden kaybettiğini anlattı

ABD Los Angeles'ta geçen eylül ayındaki konserini yarıda bırakıp hayranlarını şoke etmesiyle gündem olan Kanadalı yıldız Abel Tesfaye (The Weeknd) son günlerin çok konuşulan dizisi The Idol'ı yaşadıklarının sorumlusu olarak gösterdi.
Sitede oku
Cannes Film Festivali’nde dün dakikalarca alkışlanan ‘The Idol’ dizisinin yapımcılarından olan dünyaca ünlü Kanadalı R&B sanatçısı Abel Tesfaye (kısa süre öncesine kadar sahne adıyla ‘The Weeknd’) geçen yıl sonu gündem olan ‘Sesini kaybetti’ haberlerine dizi üzerinden açıklık getirdi.
Başrollerini Lily- Rose Depp ile paylaştığı dizide genç pop yıldızı Jocelyn’i kanatları altına alan kişisel gelişim gurusu ve modern zaman tarikat lideri Tedros’u canlandıran Tesfaye, Eylül 2022’deki Los Angeles konserinde bir anda sahneyi terk etmişti.
Popüler şarkılarından 'Can't Feel My Face'in ortalarında parçayı yarıda kesen Tesfaye, bunun ardından ne olduğunu anlamayan seyircinin yeniden karşısına geçip "Ne olduğunu anlamadım ama sesimi kaybettim. Şu anda, size vermek istediğim konseri veremem" demişti.
YAŞAM
'Sesini kaybeden' The Weeknd, konseri yarıda kesti
W dergisine verdiği demeçte de sesini kaybetmesinin gerekçesi olarak The Idol dizisini gösteren Tesfaye dizi çekimleri sürerken hem Tedros rolüne bürünmenin hem de The Weeknd olarak sahnelere çıkmanın kendisini zorladığını belirtti: “O konserden sonra sesimi kaybettim. Sesim asla çıkmıyordu. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Bence nasıl şarkı söyleneceğini unuttum çünkü o sırada Tedros karakterinin çekimleri sürüyordu, nasıl şarkı söyleneceğini bilmeyen bir karakter. Bu konuyu fazla kafaya takmış olabilirim ama korkutucuydu. The Weeknd olarak tek bir konsere bile çıkmamazlık etmemişimdir. Hastayken de sahneye çıktım. Ölümüm sahnede olacak. Ama o konserde kafamda çok karmaşık şeyler dönüyordu.”
YAŞAM
The Weeknd: 'The Weeknd'i öldürmek istiyorum
Yorum yaz