VERİ MAÇ

Fenerbahçe için tur İstanbul'a kaldı

Futbolda cumartesi günü başlayacak Spor Toto Süper Lig 33. Hafta karşılaşmaları öncesi Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final maçlarına geçiliyor.
Sitede oku
Radyo Sputnik’te yayınlanan Serhat Ayan, Ata Arslan ve Çağlar Öner’in hazırlayıp sunduğu Veri Maç programında futbolun gündemi ele alındı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Yarı final ilk maçında Demirgrup Sivasspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan kritik müsabakada gol sesi çıkmayınca maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Finale çıkacak takım İstanbul'da belli olacak.
Futbol gündeminde yer alan sıcak başlıklardan biri de Stefan Kuntz. Gelen iddialara göre A Milli Takım Teknik Direktörlüğünde Stefan KuntzAbdullah Avcı değişikliği olacak. Ancak söz konusu gelişme ile ilgili çıkan haberlere yalanlama geldi. Atatürk Kültür Merkezi'nde İstanbul'un, 2023 Türk Dünyası Gençlik Başkenti unvanını almasına ilişkin düzenlenen törene katılan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, soruları yanıtladı.
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yolların ayrılıp, göreve Abdullah Avcı'nın getirileceği iddialarına ilişkin, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil." diyen Büyükekşi, "Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.
19 Eylül 2021 tarihinden bu yana görevde olan Kuntz döneminde ay yıldızlı takım 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi elde etti. Alman teknik adam bu performansıyla birlikte 2.00’lık puan ortalaması tutturdu.
Yorum yaz