2023 TÜRKİYE SEÇİMLERİ

AK Parti'den aday gösterilen 'Abdülhamit'in Tahsin Paşa'sı seçim çalışmalarına çok katılamayacak

AK Parti’den Manisa 1. sıra milletvekili adayı gösterilen ve 'Abdülhamit' dizisinde Tahsin Paşa rolünü oynayan Bahadır Yenişehirlioğlu'nun seçim ziyaretlerinin setlerine göre hazırlanacağı bildirildi.
Sitede oku
Kamuoyunda 'Abdülhamit' dizisinde 'Tahsin Paşa' rolü ile bilinen Yenişehirlioğlu’nun, partisinin il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısında yaptığı konuşma parti içinde gündem oldu.
Milli Gazete'den Muhammed Vefa'nın haberine göre; toplantıya 45 dakika geç katılan Yenişehirlioğlu, 'işlerinin çok yoğun olduğunu', yaptığı sözleşmelerden dolayı seçim çalışmalarına çok katılmayacağını söylediği aktarıldı.

Uluslararası hayranlarının olduğunu dile getiren Yenişehirlioğlu, seçim stratejisi olarak köylere değil kalabalık toplantılara katılacağını söyledi.
Siyaset düşünmediğini ifade eden Yenişehirlioğlu, siyasete girmekle dizilerden elde edeceği gelirden feragat edeceğini, imzaladığı sözleşmeleri tamamlaması gerektiği dile getirerek, 'İl başkanının, setlerine göre kendisine program hazırlayacağını' söylediği ifade edildi.
Yenişehirlioğlu, siyasete girerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine, "İşlerini aksatma" dediğini de iddia etti.
2023 TÜRKİYE SEÇİMLERİ
YSK Başkanı Yener: Yurt içinde ve yurt dışında toplam seçmen sayısı 64 milyon 113 bin 941
Yorum yaz