VERİ MAÇ

Futbolda heyecan Ziraat Türkiye Kupası ile sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftası öncesi futbol hafta içi mesaisinde. Son 16 tutunda Ankaragücü’ne elenen Beşiktaş’ın yer almadığı Kupa’da çeyrek final maçları geçiliyor. Spor kamuoyu bununla birlikte Fenerbahçe’deki gelişmelere de mercek tutuyor.
Sitede oku
Radyo Sputnik’te yayınlanan Serhat Ayan, Çağlar Öner ve Ata Arslan’ın hazırlayıp sunduğu Veri Maç programının bu haftaki gündemi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ve Fenerbahçe’deki gelişmeler.
Son olarak Beşiktaş ile oynadığı derbi maçı da 4-2 kaybeden Fenerbahçe’de olumsuz tablo için çare aranıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takıma moral vermek için sarı lacivertlilerin dün gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret etti. Kulübün sosyal medya hesabından da Koç ve teknik direktör Jorge Jesus'un bir arada olduğu fotoğrafı paylaşıldı. Portekizli teknik adam Jesus, Kupa'daki Yukatel Kayserispor maçında da takımın başında olacak.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde ise Ankaragücü ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden Başkent ekibi 3-1'lik skorla galip gelerek çeyrek finale yükselen taraf oldu. Ankaragücü'nün golleri 51. dakika ve 83. dakikada A. Sowe ve 69. dakikada Diack'ın ayağından geldi. Karedeniz temsilcisinin tek golünü ise 22. dakikada Abdülkadir Ömür kaydetti. Bu maçın ardından Trabzonspor’da teknik direktör Orhan Ak istifa etti. Öte yandan Ankaragücü, son olarak 16 Şubat 2000’de Galatasaray ile kupada yarı finalde karşılaşmış ve sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Sarı-Lacivertliler, dün akşam ise tam 23 yıl sonra yarı finale çıkmanın sevincini yaşadı.
Yorum yaz