Saat başı başlıkları

Sitede oku
Kahramanmaraş ve Kayseri'de art arda deprem meydana geldi.
Depremzedelerle görüşen Devlet Bahçeli, 'Elbistan il olsun' sloganı atılınca sinirlendi.
Kayserispor-Fenerbahçe maçına deplasman taraftarı alınmayacak.
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta akşam saatlerinde peş peşe deprem oldu.Onikişubat ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki ilk depremden birkaç dakika sonra kent bu kez 4,1'le sarsıldı.Kayseri'nin İncesu ilçesinde ise 4,1 ve 4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.İlk bilgilere göre olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.
Tribünlerden yükselen 'Hükümet istifa' sloganına ilk ve en sert tepkiyi gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu defa ikinci Maraş depreminin merkez üssü Elbistan'da depremzedeleri azarladı.Twitter'da dolaşıma giren videoya göre konteynerin önündeki depremzedelerle görüşen Bahçeli, 'Elbistan il olsun' sloganı atılınca sinirlendi. MHP lideri, "Acımızın olduğu böyle bir günde, böyle sloganlarla sayın cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak. Dağılın gitsin.'' dedi.Bahçeli kameraları işaret ederek, ''indirin şunları'' diye bağırarak ortamdan ayrıldı.Bahçeli’nin tepkisi sonrası bir vatandaş ise “Sayın Devlet Bey, biz 2009’da Cumhurbaşkanımıza yaptık yapacağımızı. Memleket bitti, halk göçüyor. Biz memleketimizi seviyoruz” dedi.
4 Mart Cumartesi günü oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesi Kayseri İl Güvenlik Kurulu bir karar aldı.Karara göre karşılaşmaya Fenerbahçe taraftarları alınmayacak. Kayserispor camiasından kararla ilgili yapılan açıklamada, "Mesele ne Fenerbahçe ne de saygıdeğer Fenerbahçe taraftarı ile ilgilidir" denilirken, karara tepki gösteren Fenerbahçe, "Kararı kabul etmemiz mümkün değildir. Sorumluları yanlıştan dönmeye davet ediyoruz." açıklaması yaptı.
Yorum yaz