MULTİMEDYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erkan Baş'a: Siyasi parti liderlerinin Disney halleri

Türkiye'deki politikacıların Disney karakterine çevrilen halleri sosyal medyada gündem oldu. Bir kullanıcı, parti liderlerini yapay zeka yardımıyla animasyon karakterlere çevirdi.
Sitede oku
1 / 7
Samet Karaboğa isimli görsel tasarımcının yaptığı çalışmalarla, Türk siyasetine yön veren isimler yapay zeka teknolojisi ile birleşerek Disney karakteri modeli ile çizildi.
2 / 7
Siyasi parti liderleri yapay zeka teknolojisi ile çizildiği görseller sosyal medyada bir çok kullanıcı tarafından binlerce beğeni aldı.
3 / 7
Karaboğa mesajında "Yapay zekayı eğitme konusunda yeni şeyler deniyorum. Türk siyasetinin başını çekenlerin görselleri ile eğittim. Disney modeli ile birleştirince şöyle bir şeyler çıktı" ifadelerini kullandı.
4 / 7
İYİ Parti lideri Meral Akşener
5 / 7
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ
6 / 7
Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, çizimi gerçekleştiren Samet Karaboğa'ya teşekkür etti ve profil resmi olarak kullanmaya başladı. Baş "Çok güzel bir çizim olmuş… Samet Karaboğa’ya çok teşekkür ediyorum. Eğittiği yapay zekanın sola eğilimli olduğundan hiç şüphem yok, geleceğe dair olumlu bir mesaj olarak değerlendiriyorum" mesajını paylaştı.
7 / 7
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce
Yorum yaz