TÜRKİYE

EGM ve Jandarma'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu | Bakan Soylu: Yakanı bırakmayacağız

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı İçişleri Bakanı Soylu ise Kılıçdaroğlu'na "Yakanı bırakmayacağız. Yalanlarını yanına bırakmayacağız. İftiralarını yanına bırakmayacağız" sözleriyle seslendi.
Sitede oku
Emniyet Genel Müdürlüğü ile birlikte Jandarma Genel Komutanlığı CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunma kararı alındığını bildirdi.
EGM'nin sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada şunlar ifade edildi:
"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz."
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ise şu bilgilendirme yapıldı:
"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz."

Bakan Soylu: Yakanı bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medyadan Kılıçdaroğlu ile ilgili videolu bir paylaşımda bulundu. Bakan Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun Amerika’da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız!" ifadelerine yer verdi.
TÜRKİYE
Kılıçdaroğlu: Türkiye’de bir metamfetamin salgını var
Yorum yaz