YOLCU YOLUNDA GEREK

Aysever: Siyasetin geleceğine ekonomi karar verecek

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ABD seyahati programı kapsamında birçok görüşme gerçekleştirdi. ABD seyahatinin perde arkasındaki tartışmalar sürerken, seçime doğru yol aldıkça, karşılıklı hamleler de artıyor.
Sitede oku
Bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktoru ve oldukça yakınındaki isimlerden birisi olan eski AK Parti milletvekili Turhan Çömez İYİ Parti’ye katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD seyahatinde, siyasi temsilcilerle görüşme yapmayacağının altını çizdi, ardından, üç senato temsilcisinin görüşme talebini reddettiği bilgisi paylaşıldı.
Mehmet Ali Çelebi’nin, AK Parti’ye katılımı tartışmaları sürerken, CHP yöneticileri dışında da birçok siyasi parti başkanından da Çelebi konusunda açıklamalar geldi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ile ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Kemal Bey kararlı görünüyor” açıklaması kulisleri hareketlendirdi.
Enver Aysever, dinleyicilerin soru ve görüşleri eşliğinde, güncel gelişmeleri, geçmişten günümüze hatırlatmalar yaptığı bir fotoğraf ortaya koyarak yorumladı. Yolcu Yolunda Gerek, her akşam, mercek tutmaya devam ediyor.
POLİTİKA
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye geçti
Yorum yaz