DÜNYA

Bu şovu tutmadı: Kraliçe'nin cenazesi için Londra'da bulunan Trudeau'nun şarkı söylemesine tepki

Kraliçe'nin cenazesi için Londra’da bulunan Kanada Başbakanı Trudeau’nun piyano başında, renkli tişörtüyle birlikte ‘Bohemian Rhapsody’ şarkısına eşlik ettiği görüntüler, 'adaba uygun' olmadığı gerekçesiyle eleştirildi.
Sitede oku
96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreni için Birleşik Krallık'ın başkenti Londra’da bulunan Kanada Başbakanı Justin Trudeu ve beraberindeki heyetin otel lobisinde eğlendiği görüntüler, 'saygısızlık' olarak nitelendirildi ve ‘adaba uygun’ olmadığı gerekçesiyle eleştirildi.
Görüntülerde Başbakan Trudeau'nun, beş yıldızlı Corintihio otelinde efsanevi İngiliz rock grubu Queen’in ‘Bohemian Rhapsody’ adlı parçasına eşlik ettiği görülüyor.

Sözcüsünden açıklama: Trudeau, Kraliçe Elizabeth'in onuruna düzenlenen bir etkinlikte Kanadalı müzisyene eşlik etti

Trudeau'nun bir sözcüsü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kanada Başbakanının cumartesi günü akşam yemeğinden sonra Kraliçe 2. Elizabeth'e dair düzenlenen küçük bir etkinlikte Kanadalı bir heyete katıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Kanada Nişanı'na layık görülen Quebecli tanınmış müzisyen Gregory Charles, otel lobisinde piyano çaldı ve başbakan da dahil olmak üzere heyetin bazı üyeleri ona eşlik etti."
Sözcü ayrıca, Kanada Başbakanı Trudeau'nun 'Kraliçe'ye saygılarını sunmak için çeşitli aktivitelere katıldığını' vurguladı.
DÜNYA
Trudeau, Hindistan’daki dansıyla eleştirilerin hedefi oldu
Yorum yaz