DÜNYA

Parti görüntüleriyle gündemde olan Finlandiya Başbakanı Marin'in yeni videosu ortaya çıktı

Dünyanın en genç liderlerinden ve bir kadın olduğu için daha göz önünde bulunan Finlandiya Başbakanı Marin daha dünkü parti videosuna eleştirileri bertaraf edemeden yeni bir krizle karşı karşıya. Fin basını, Marin'in bu kez de bir kulüpte kimliği bilinmeyen bir erkekle dans ettiği görüntüleri servis etti.
Sitede oku
Bir partideki görüntüleri nedeniyle dünden beri eleştiri oklarının hedefi olan Finlandiya'nın en genç başbakanı Sanna Marin daha bu tepkilerin dumanı tüterken yeniden hedef tahtasına oturtulacak gibi duruyor.
Parti görüntülerinin sosyal medyada sızdırılmasının ertesi günü 36 yaşındaki liderin bu kez de bir kulüpte bir erkekle dans ederken çekilmiş görüntüleri basında yer buldu. Finlandiya'nın bulvar gazetelerinden Seiska'nın paylaştığı görüntülerde Marin'in başkent Helsinki'deki Teatteri adlı kulüpte eğlendiği görülüyor.
Gazeteye konuşan görgü tanıklarından biri Marin'in 'en az üç farklı erkekle samimi şekilde dans ettiğini', bir diğeri de 'en az üç farklı erkeğin kucağına oturduğunu' söyledi: "Yirmi yaşında bekar bir kadınmış gibi davranıyordu. Evli olduğuna inanmak güçtü."
Markus Räikkönen ile evli Marin'in dört yaşında bir de kızı var.
DÜNYA
Finlandiya Başbakanı Marin bu kez de parti görüntüleriyle konuşuluyor
Marin dünkü görüntülerin yayılmasından dolayı kızgın olduğunu belirterek, "Bu videolar kişisel ve özel bir alanda çekildi. Bunların kamuoyu tarafından bilinmesine içerliyorum. Arkadaşlarımla bir gece geçirdim. Biraz gürültülü bir parti yaptık. Dans ettim ve şarkı söyledim" ifadelerini kullanmıştı.
Görüntülerinin sızdırılmasının bir şantaj planının parçası olduğunu reddeden Marin, "Şantaj olduğunu düşünmüyorum. Ancak bunlar özel videolar ve halk tarafından görülmemeliydiler. Bu yaz bir evde çekildiler. Kimin evi olduğunu söylemeyeceğim" dedi.
Marin birkaç gün önce de katıldığı festivalde giydiği göz alıcı payetli elbisesiyle gündeme gelmişti. Marin'in elbisesinin ikinci el ve yalnızca 8 euro olduğu öne sürülmüştü.
Daha önce de kıyafetleriyle gündem olan Marin, temmuz ayı başlarında katıldığı bir rock festivalinde deri ceketi ve yırtık şortuyla manşetlerde yer almıştı.
DÜNYA
Finlandiya Başbakanı Marin festival tarzıyla yine gündemde
Yorum yaz