EKONOMİ

Rusya İhracat Merkezi: Rus üreticiler Food İstanbul Expo 2022'ye katılacak

Rusya İhracat Merkezi, Rus şirketlerinin 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Food İstanbul Expo fuarında 'Made in Russia' markası altında ürünlerini sergileyeceğini bildirdi.
Sitede oku
Merkezden yapılan açıklamaya göre Rus şirketleri, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek uluslararası gıda, içecek, gıda işleme, depolama, soğutma sistemleri, mağazalar için lojistik ve ekipman fuarı Food İstanbul Expo 2022'de Made in Russia markası altında ürünlerini sergileyecek.
Açıklamada, “13 Rus şirketi şekerleme ürünleri ve sağlıklı atıştırmalıklar, yağ ve et ürünleri, alkolsüz içecekler, havyar ve deniz ürünleri, tahıllar ve eşsiz Adıge tuzu gibi ürünleri Türkiye'ye getirecek, ayrıca en son gıda paketleme teknolojilerini sunacak” ifadelerine yer verildi.
Made in Russia markası altındaki ulusal serginin İstanbul Fuar Merkezinin (Istanbul Expo Center) 2 numaralı salonunda 300 metrekareden fazla yer kaplayacağı belirtiliyor.
Rus şirketleri ürünlerini tanıtacak, ayrıca ticaret şirketlerinin yöneticileri, perakendeciler, distribütörler ve bölgesel yönetim temsilcileri ile çalışma toplantıları yapacak. Katılımcılar, mevcut tüketici eğilimlerini ve ürünlerini Türkiye pazarında tanıtmanın imkanlarını tartışacak.
Yorum yaz