YAŞAM

Jolie- Pitt davasındaki isimsiz şikayetçinin kim olduğu ortaya çıktı

Çocuklarının velayeti nedeniyle meşakkatli geçen süreç sonucunda 2020'de boşanmayı başarabilen Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt davasında yeni bir bilgi ortaya çıktı.
Sitede oku
Bir dönem 'Brangelina' olarak anılan Brad Pitt- Angelina Jolie çiftin ayrılma sebebi olarak gösterilen ve FBI'ın yürüttüğü özel jette şiddet davasında isimsiz şikayetçinin Jolie olduğu anlaşıldı.
Variety sitesinin haberine göre Jolie, bir FBI ajanına Pitt'in jetteyken kendisine ve çocuklarına hem fiziksel hem de sözlü saldırıda bulunduğunu anlattı. Ajanın ulaşılan notlarına bakılırsa Pitt, Jolie'yi jetin arka kısmına götürdü, omuzlarından tuttu ve "Bu ailenin içine ediyorsunuz" gibi şeyler diyerek bağırdı. Aynı olayda Pitt, yaralanan Jolie'nin üzerine bira da döktü.
FBI ajanının konuyu ilgili merciye açması ve cezai kovuşturma olmadığına karar verilmesi sonrası ise Jolie, Pitt'e yönelik federal soruşturmaya ilişkin belgelere ulaşmak için isimsiz olarak şikayette bulundu.
Pitt o dönem özel jet iddiaları nedeniyle hem FBI hem de Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturma altındaydı çünkü çiftin 15 yaşındaki oğulları Maddox'un kavgayı ayırmaya çalıştığı, Pitt'in de bunun üzerine Maddox'a şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. Pitt'in ekibi bu iddiaları reddetmişti.
DÜNYA
Angelina Jolie ve Brad Pitt arasındaki hukuk savaşı sona erdi
Yorum yaz