TÜRKİYE

Antalya'daki bir bankada rehine krizi: Banka müdürü ve çalışanlar kurtarıldı

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine giden polis ekipleri, banka şubesi önünde önlem alırken, çalışma başlattı. Operasyon sonucunda banka şubesi müdürü ve çalışanlar kurtarıldı.
Sitede oku
Teomanpaşa Mahallesi Yeşilırmak Caddesi'ndeki Mısır Çarşısı yanında bir banka şubesine giren kişinin, güvenlik görevlisinin silahını gasbederek şube müdürünü rehin aldığı öğrenildi.

'Hesabına 2 milyon lira havale yapılmasını istedi'

Edinilen bilgiye göre, bankaya gelen M.R.D. (36), iddiaya göre hesabına 2 milyon TL havale yapılmasını istedi. İsteği geri çevrilen şahıs, banka çalışanları ile tartışmaya başladı. İddiaya göre arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını alan şahıs, banka çalışanlarını ve müdürünü rehin aldı.
Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.
Çelik yelek giyerek tedbir alan ekipler bankanın etrafına güvenlik şeridi çekti.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da olay yerine gelerek, bilgi aldı.
Şahıs ikna çalışmalarına cevap vermeyince annesi de olay yerine getirildi. Çevrede bulunan vatandaşlar ise korku dolu bakışlar ile olan biteni izledi.
Şahıs yaklaşık 2 saat sonra annesinin cep telefonu ile görüşmesi sonucu ikna edildi.
Özel harekat polisi, bankaya girerek, içeriden yaklaşık 10 kişiyi çıkardı. Silahlı kişiyi de ikna ederek gözaltına alan ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.
DÜNYA
Lübnan'daki bir bankada rehine krizi: Parasını çekemedi, içeridekileri rehin aldı
Yorum yaz